Werken bij PPO de link

Als je komt werken bij PPO de Link, kies je voor maatschappelijk relevant werk bij een fijne werkgever. Je krijgt een eigen werkplek op één van onze scholen en ruimte om je werk goed te kunnen organiseren. Daarnaast bieden we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en specialisatie. Ook is er ruimte voor eigen inbreng van expertise en inzichten, bijvoorbeeld als kartrekker in een project dat aansluit bij je persoonlijke interesse. Wij zien en horen je graag!

Je komt werken in een team van gezellige en gedreven professionals, die het leuk vinden om met jou samen te sparren over (de kwaliteit van) onderwijs en zorg. Deze en andere vormen van kennisdeling worden op én tussen al onze scholen gestimuleerd, bijvoorbeeld in de vorm van netwerken en studiedagen.

Vanuit jouw specifieke rol weet je leerlingen te motiveren. Samen helpen we onze leerlingen hun eigen verwachtingen te overtreffen. Daardoor kun je, iedere werkdag weer, rekenen op een flinke dosis dankbaarheid en ga ook jij aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis.

Je inzet wordt beloond op basis van de cao primair onderwijs en uiteraard kun je ook profiteren van alle andere gunstige cao regelingen. Daarnaast bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan zogeheten ‘uitruilregelingen’, die fiscale voordelen kunnen opleveren. Een voorbeeld is onze cafetariaregeling (met de thema's 'gezondheid en beweging', 'natuur, cultuur en literatuur' en 'thuiswerkplek en ict').

Neem een kijkje bij onze vacatures!